Julshowen

I år kommer Julshowen vara i vår egen dramasal på Labanskolan.
Fredagen den 8 december kl. 10 har vi en föreställning och lördagen den 9 december kl. 11 en till. Information om bokning kommer snart...

Vattentema

Läsåret 2017-2018 kommer alla grupper på Labanskolan att arbeta med vatten på olika sätt. Vi kommer t.ex. att besöka en vattenutställning på Biotopia och göra vattenexperiment, kolla till våra regnmätare på innergården och besöka Kungsängsverket.

Vikingafilm!

Nu är det snart dags för premiär av vikingafilmen som eleverna i grupp D har skapat under denna termin. Vi har nu bokat in premiär på Gamla Uppsala Museum fredag 2 juni klockan 14 för filmen och även en liten utställning av arbetet med filmen. Filmen och utställningen kommer även visas hela lördagen på muséet då det är en speciell dag på många muséer.
De elever som är på fritids och Labankorttids denna fredag kommer åka dit med skolans personal, övriga får ta sig dit på eget vis.
Filmen kommer efter denna helg läggas upp på skolans Youtubekanal!

Vikingafilmen

Här kan ni se grupp D:s vikingafilm!

Skolavslutning

Fredagen den 9 juni kl. 8.30-10.00 har vi skolavslutning på Labanskolan. Och inte vilken skolavslutning som helst - vi ska fira att tre av våra elever tar studenten och en elev går ut grundskolan!