Dagcenterplatser

Sedan hösten 2005 har Labanskolan daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättningar. Deras arbetsuppgifter består av enklare kontors- och köksgöromål, städuppgifter, vaktmästeriuppgifter samt att hjälpa de yngre eleverna i undervisningen. Men likt eleverna deltar även arbetstagarna i dramaundervisningen och medverkar därigenom också i teaterföreställningarna.

Under 2015 öppnade Labanskolan ett Café med servering i samma lokaler som Labanloppis, där flertalet av arbetstagarna inom daglig verksamhet arbetar. I samma lokaler har arbetstagarna sin hemvist där en del undervisning bedrivs för att arbetstagarna ska upprätthålla kunskaper de fått under skoltiden. t.ex. att skriva och läsa.

Övrig information

Under hösten 2016 har några av arbetstagarna skrivit en tidning om Julshowen och sina roller i den. Tryck här för att läsa hela tidningen eller läs några av artiklarna nedan (tryck på bilderna för att göra dem större)!

Bilder