Aktiviteter

Arbetet ska präglas av en positiv anda med barnet/ungdomens bästa i centrum och barnet/ungdomens rätt till inflytande. Barnen och ungdomarna får ta del av natur och friluftsliv, men även av samhällets utbud av film, teater, utställningar och idrott.

Vi använder veckoschema med bildstöd för de olika aktiviteterna som är inplanerade.
Vi har stående aktiviteter varje vecka
onsdagar-bowling
torsdagar-Grand café fritidsgård för tonåringarna
fredagar-fredagsmys med god mat, popcorn, dricka och titta på film tillsammans på korttids
lördagar- Friskis och Svettis enkelgympa
söndagar- bad på habiliteringen
Utöver detta gör vi spontana aktiviteter och individuella aktiviteter i den mån det går.

På somrarna är onsdagar vår stora utflyktsdag, då åker vi iväg hela dagen till t.ex. Stockholm, Furuvik, Tom Tits eller annat intressant som finns inom avstånd för en busstur.